El passat 10 de juny, la Dr. Geòrgia Sarquella Brugada i el Dr. Sergi Cèsar, de l'equip de cardiologia pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de es van desplaçar fins a la Fundació Sant Hospitalper visitar diferents nens i nenes de la nostra comarca afectes de problemes cardíacs, evitant el desplaçament fins a Barcelona dels nens i les seves famílies. Es tracta de nens que fan seguiment al centre barceloní, o nens als quals els nostres pediatres havien detectat possibles problemes cardiològics i els calia una visita amb l'especialista. Tanmateix, gràcies a les noves tecnologies,  aquesta visita ha quedat enregistrada restant els resultats mèdics i les proves realitzades (ECG i ecocardiograma en la majoria dels cassos) tant al programa informàtic de la Fundació Sant Hospital, com al de l'Hospital Sant Joan de Déu. 

Degut al èxit d'aquestes visites d'alta resolució, estem treballant per mirar de repetir-ho amb una certa perodicitat, tant per a cardiologia com per a altres subespecialitats pediàtriques.  

Al mateix temps, i aprofitant la visita el dijous al vespre la Dra. Geòrgia Sarquella Brugada va realitzar una conferència sobre cardiologia i esport en nens al Telecentre de La Seu d'Urgell, tema en el qual és una gran experta, ja que el seu camp de treball més important són les arítmies infantils i la prevenció i estudi de la mort sobtada infantil. La conferència va tenir un gran èxit i hi van acudir prop de una cinquantena de persones, entre pares, professionals sanitaris i professionals de l'esport.